Velkommen til denne bloggen som startet som en byggeblogg. Vi har nå flyttet inn i nybygd hus. Bloggen heter sommersted hele året fordi vi ønsker en sommerhusstemning. Her skal det bli som å bo på sommerstedet hele året. Legg gjerne igjen et spor.

tirsdag 17. januar 2012

Prosjekter på gang!

Ting tar tid. Jeg gjør litt og litt i rykk og napp. Her er noe av det jeg holder på med, men som ikke er helt ferdig enda.

Lampen Stich krever en egeninnstas for å få den slik man vil. Jeg skal brodere et blå-hvitt mønster.
På det siste bildet synes noe annet som ikke er ferdig, nemlig utforinger. Jeg må male alle utforinger vinduer og dører hvite (akkurat det prosjektet kan ta en god stund, kjenner jeg).

Peisen Stockholm må males

Tallerkenhylle skal bli familieorganisator med posthylle og muligheter for å henge opp ukeplaner. Men foreløpig er den ganske pen med tallerkner.

4 kommentarer:

 1. Hei, gleder meg til å se lampa ferdig. Lurte på om det er Billy hyller (vitrineskapene i bakgrunnen), som du har? Er du fornøyd med dem? Vurderer å kjøpe i hvitt, men er usikker.

  SvarSlett
 2. Ja, det er Billy. Jeg har hatt Billy alle steder jeg har bodd de siste 10 år. Billy er fast inventar! Alltid med dører. Eneste negative jeg kan si er at de ikke kan flyttes. De henger ikke godt nok sammen til det.

  SvarSlett
 3. Hej!

  Jag vill bara visa att det finns en ny webbutik som heter www.aleka.se som innehåller över 8000 lås, brand och säkerhetsprodukter. Tänkte om ni vill gå in och se om det är nåt som passar. Om ni har nån plats för länkar får ni gärna lägga in min länk om ni tycker sidan är bra och relavant.
  Tack på förhand.
  Mvh//

  Hans-Åke på Aleka

  SvarSlett
 4. Hei, hvor kjøpte du talletkenhyllen?

  SvarSlett