Velkommen til denne bloggen som startet som en byggeblogg. Vi har nå flyttet inn i nybygd hus. Bloggen heter sommersted hele året fordi vi ønsker en sommerhusstemning. Her skal det bli som å bo på sommerstedet hele året. Legg gjerne igjen et spor.

søndag 15. januar 2012

Kjøkkenøy

Det kan gå lang tid før prosjekter blir ferdige her. Nå er jeg nesten i mål med kjøkkenøya. Øya har for såvidt stått her siden vi flyttet inn, men uten benkeplate og sitteplate. For en stund siden lagde jeg ferdig sitteplate og nå i dag limte jeg fliser på benkeplaten.
Benkeplaten er en våtromsplate. Jeg har rammet den inn med eikelister.

Sitteplate, ryggplate og benkeplate er limt fast til øya med dette fantastiske limet. Hefter med en gang (kan evt. tape opp det som henger inntil limet er herdet) og sitter bra. Jeg trodde jeg måtte skru platene fast med noen punkter i tillegg, men det har jeg hoppet over. Eikelistene er også limt fast med samme lim. Jeg valgte eikelister langs kantene på benkeplaten fordi jeg har eikebenkeplater i resten av kjøkkenet. Sittebenk og ryggplate er veggplater (rester fra byggeperioden) trukket med skumgummi og voksduk.

1 kommentar:

  1. Jeg har vært spent på å se hvilke fliser du skulle bruke på kjøkkent lenge og dette ble jo veldig så bra:) Fint trekk som matcher på sittebenken også:)Smart med skuff under.

    SvarSlett