Velkommen til denne bloggen som startet som en byggeblogg. Vi har nå flyttet inn i nybygd hus. Bloggen heter sommersted hele året fordi vi ønsker en sommerhusstemning. Her skal det bli som å bo på sommerstedet hele året. Legg gjerne igjen et spor.

lørdag 26. mars 2011

Vi har flyttet inn!

7 kommentarer:

 1. Grattis:)

  Mvh.
  Jonas.bloggr.no

  SvarSlett
 2. Fin blogg du har, la meg til som følger :-)Klem

  SvarSlett
 3. Hei, det var en interessant blogg. Jeg har også lagt meg til som følger.
  Jeg lurer på en ting: Jeg så at dere har fliser i stue og kjøkken og åpen løsning - dvs fliser i et stort rom. Har dere problemer med lyden, at det blir for mye gjenlyd? Vi lurer på å gjøre det samme i huset vårt, men har ikke lyst til å få støyproblemer av barn som leker med lego på gulvet... :-)

  SvarSlett
 4. Vi har ikke mye erfaring med fliser enda. Det står fortsatt mange esker i stua. Vår åpne stue/kjøkkenløsningen er kun 42 kvm så jeg tror ikke det blir noe problem. De fleste som bygger nytt har nok større stueareal. Jeg har tenkt å myke opp inntrykket med tepper, ellers er flisefargen ganske "myk", så inntrykket er absolutt ikke hardt. Men hvordan lyden blir gjesntår å erfare.

  SvarSlett
 5. Hei igjen, vi nærmer oss byggestart vi også. Vi skal også ha vannbåren varme og hadde tenkt å ha mye flis i huset vårt. Men nå sier håndverkerne at flisa er så god varmeleder at enten må gulvet kjennes kaldt ut eller så må vi ha vinduene oppe hele tida for det blir for varmt i rommet. Hvordan har det vært for dere i sommer?
  Også lurte jeg på hva flisene heter.

  SvarSlett
 6. Hei, beklager sent svar (svarer deg også på bloggen din). Jeg er superfornøyd med flisene vi valgte. De er litt ru så det er godt å gå barbeint på dem. Når det er sommer og varmt synes jeg det bare er deilig med kalde fliser. I sommer har vi ikke hatt noe varme på for ellers vil huset bli for varmt. Nå har vi litt varme på badegulvet. Hvis du ikke vil ha kalde gulv om sommeren bør du kanskje ikke velge flis overalt. Treverk vil nok virke lunere og mykere.

  SvarSlett
 7. Vet ikke hvorfor, men jeg fikk ikke lagt inn kommentar på bloggen din.

  SvarSlett