Velkommen til denne bloggen som startet som en byggeblogg. Vi har nå flyttet inn i nybygd hus. Bloggen heter sommersted hele året fordi vi ønsker en sommerhusstemning. Her skal det bli som å bo på sommerstedet hele året. Legg gjerne igjen et spor.

lørdag 26. desember 2009

Vi har en tomt!


Foreløpig har vi hverken byggetillatelse eller finansiering, men vi har tomt. Og nå blir det blogging om hvordan det går. Framover - forhåpentligvis - mot et lite hus på landet. Et sommersted vi skal være på hele året. Kjøkkenhage, frukthage, liten båt, drømme - drømme. Og traktor - lys våken. Traktor? Min kjære sier traktor. Jeg aner ikke hva han skal med traktor på treogenhalvmål, men han er helt urokkelig på det. Så da blir det vel traktor da.

2 kommentarer:

 1. Hei og gratulerer som blogger. Dette er en fantastisk verden hvor du kommer til å få mange "venner", gode tips, ideer og stor inspirasjon. Kan hende du blir hekta! Jeg har blogget i over tre år, men det er kun siste året at jeg har funnet veien inn i blogglandia. Førsta var det bare for familie og venner. Det fine er at vi kan blogge om hva vi vil.
  Ønsker deg lykke til, og selvsagt fortsatt god romjul.

  Klem Ann<3

  SvarSlett
 2. Hei og hopp!
  Så hyggelig det skal bli å følge med dere også! Du er herved lagt til min blogg også. Vi Har ikke tomt enda, men vi sirkler inn området veldig nå. det blir nok ikke avgjort noe om det før i løpet av mars...det er i alle fall mitt håp...plan.. Så får vi bare krysse fingrene for at det går unna etter det.
  ELin:)

  SvarSlett