Velkommen til denne bloggen som startet som en byggeblogg. Vi har nå flyttet inn i nybygd hus. Bloggen heter sommersted hele året fordi vi ønsker en sommerhusstemning. Her skal det bli som å bo på sommerstedet hele året. Legg gjerne igjen et spor.

tirsdag 5. januar 2010

Hyttebygging del tre


Innvendige vegger og tak ble først behandlet med lut, deretter med såpe med hvitt pigment slik at det ble en hvitkalket transparent overflate. Vi brukte produkter fra Norsk Tre-pleie. Hytta er jo veldig liten og har ikke spesielt store vinduer. I tillegg må vi klare oss med solcellestrøm. Derfor tenkte vi at vi må gjøre det beste ut av det lyset som er. Dermed lyse vegger og tak. Alle gulv ble imidlertid behandlet med olje tilsatt brunt pigment for å gi lunhet (fargen synes ikke på disse bildene da gulvet fortsatt var tildekt med beskyttende papp). Takåsene er fra et gammelt hus og har en fin patina så de forble ubehandlede.

3 kommentarer:

 1. Det ser ut som om jeg legger inn innlegg midt på dagen (i arbeidstiden) og om natten, men det gjør jeg altså ikke. Det blir stort sett gjort om kvelden slik som nå kl.21.56. Vet ikke hvorfor tiden blir feil eller hvordan jeg kan rette på det. Noen erfarne bloggere som vet?

  SvarSlett
 2. Jeg har ikke så god peiling, men kan kanskje tenke meg at det er pc som er feil stilt?
  Synes du har en koselig blogg og interessante innlegg, og jeg gleder meg til forsettelsen.
  Ha en fortsatt fin kveld.
  Klem Ann<3

  SvarSlett
 3. Jeg fant ut av det ved en tilfeldighet da jeg var inne og redigerte noe annet. Det var blogginnstillingen som sto på Stillhavskyst istedenfor Oslo. Kunne jo vært fint å vært ved Stillehavskysten, men nå er ihvertfall klokken riktig.

  SvarSlett