Velkommen til denne bloggen som startet som en byggeblogg. Vi har nå flyttet inn i nybygd hus. Bloggen heter sommersted hele året fordi vi ønsker en sommerhusstemning. Her skal det bli som å bo på sommerstedet hele året. Legg gjerne igjen et spor.

torsdag 21. januar 2010

Fasader: Hva synes dere om vinduene?


Et enkelt lite hus! Vinduer skal mest sannsynlig leveres av Gilje så vi kontaktet dem på mail og lurte på om de kunne hjelpe oss litt med å finne vinduer som passer. De henviste kort til lokal leverandør og lenger har vi vel egentlig ikke kommet. Men det er fritt fram for alle å kommentere vinduene her. Hva synes dere om de enkle vinduene vi har på tegningene her?

4 kommentarer:

 1. Sprosser eller ikke, det er et spørsmål/kommentar vi har fått. Vi er ikke helt sikre. Det vi er helt enige om er at de store vinduene ned mot fjorden ikke skal ha sprosser. Og den beslutningen setter jo føringer for de andre vinduene. Sprosser vil gi et mer nostalgisk preg, uten sprosser et mer moderne. En bitteliten nostalgisk dæsj kan gå, men i all hovedsak skal huset gjenspeile vår tid selv om det er et enkelt hus på landet. Flere synspunkter ønskes.

  SvarSlett
 2. Hei!
  Takk for koselig hilden-og velkommen som ny blogger! Så spennende med hus-bygging.. Fantatsisk utsikt da! (så det lille bildet på siden, med sjøen..:) Ikke lett å bestemme seg for vinder kan jeg tenke meg..Vi skiftet alle vinduene i huset da pusset opp. Fra store slette til dobble hengslete på de "vanlige" vinduene, og tredobble på de store, lange med små ruter oppe..Vi valgte de ut i fra hvilke stil vi skulle ha innvendig..Har man en minimalistisk stil ville jeg sagt at enkle slette passer best, men har man en mer "romantisk-shabby.....osv" stil ville jeg hatt sproser eller dobble vinduer..Huff ble dette egentlig noe hjelpe-svar??hehe.. De store vinduene våre peker ut mot sjøen, vi har ingen foran oss, og i og med at vinduene gjør så mye ut av seg selv har vi ingen gardiner, persiener eller noe.. På den måten ser vi "utsikten"godt;)
  Masse lykke til!

  SvarSlett
 3. Hilsen skal det jo stå!! gikk fort i svingene;)

  SvarSlett
 4. Hei du! :)
  Ja, vi skal bygge hus. Blir så spennende!
  Så gøy å følge med på flere som skal det samme...blir spennende å følge deg!! :)

  SvarSlett