Velkommen til denne bloggen som startet som en byggeblogg. Vi har nå flyttet inn i nybygd hus. Bloggen heter sommersted hele året fordi vi ønsker en sommerhusstemning. Her skal det bli som å bo på sommerstedet hele året. Legg gjerne igjen et spor.

søndag 4. september 2011

Finn er god å ha!


Dette bildet er fra den gang vi bodde i Bærum. Sofagruppen var med på lasset fra leilighten i Gamlebyen. Fra det urbane til det litt landlige. Nå som vi har flyttet på landet på ordentlig og ønsker en enkel sommerhusstil synes jeg ikke de tunge skinnmøblene passet lenger. De ble derfor lagt ut og solgt på finn.

På finn fant vi istedet dette:
God gammel furu! Men nå er spørsmålet; hva skal vi gjøre med dem? Den opprinnelige planen var å male sofa og skjenk hvit. Hvitt går sikkert veldig fint, men kanskje det er litt kjedelig? Fargene hos oss er sand, hvitt og blått (mest sand, litt hvitt og bittelitt blått).

Flere bilder:

Forslag og gode råd mottas gjerne. Skal jeg gå for det hvite og enkle eller noe mer spennende?

7 kommentarer:

 1. Jeg er ikke av de som har mest hvite møbler selv, men jeg tror disse blir veldig fine hvitmalte :) Evt tror jeg den sjenken også kan bli veldig fin som svartmalt! Ha en fortsatt super søndagskveld!

  SvarSlett
 2. Tja, si det. Hadde nok kanskje malt hvitt, nye knotter og heller putta inn litt farger på puter....du har blant annet en nydelig tapet på veggen bak der...plukke farge derfra.

  Ferdig på kjøkkenet? spent på å se flisene etc.:)

  SvarSlett
 3. Jeg tror også den hadde blitt fin i svart. Litt blank svart. Og bytt ut knottene og beina med fire litt store hjul.

  SvarSlett
 4. Muligens et alternativ er en koksgrå farge lik den i tapeten på oppå plata til sjenken- sofa + resten av sjenk likt stuebord og noen spenstige knotter i stål/ tinn.
  De 2 midterste dørene kan også med fordel f.eks få hønsenetting istedenfor furu inni speilene. Så tar det opp igjen den lampa du har tenkt å lage..
  Også kult, slik cecilegrut sier, å bruke industrihjul på den. Bare husk evt 2 må ha brems.. Marianne

  SvarSlett
 5. Takk for tips! Det med hjul og hønsenetting og nye knotter kan bli tøft uansett farge. Jeg tenker fortsatt...

  SvarSlett
 6. Heisann og takk for hyggelig kommentar. Tror kanskje jeg ville malt den hvit med en anelse grått i. Så Kan du jo kjøpe små bokser med maling fra f.eks panduro og så har du ulike pastell farger på knottene.

  Iallefall et lite tips, og så får vi vente å se hva du velger. Her i huset er det full avslapping med brødbaking (vel og merke lavkarbo).

  Ha en superfin kveld.

  SvarSlett
 7. Jeg ville tatt opp fargen i tapeten og malt de blå!!! ;-)

  Carina@mywonderworld

  SvarSlett