Velkommen til denne bloggen som startet som en byggeblogg. Vi har nå flyttet inn i nybygd hus. Bloggen heter sommersted hele året fordi vi ønsker en sommerhusstemning. Her skal det bli som å bo på sommerstedet hele året. Legg gjerne igjen et spor.

fredag 4. februar 2011

Fliser stue


Vi har valgt sandfargede fliser i hele 1.etg bortsett fra bad og vaskerom. Endeveggen skal tapetseres.

2 kommentarer:

  1. Det er så greit med fliser! Tåler jo alt! Er det hovedstua som får fliser? Vi skal ha mye flis også...kjøkken og hele sokkeletasjen...pluss bad da selvfølgelig:-) Skal nok ha tregulv på stue og andre rom:-) Artig å se hvordan det går! Klem

    SvarSlett
  2. Stue/kjøkken i 1.etg får fliser sammen med hall og soverommene nede. Først hadde vi tenkt å ha heltregulv i stue/kjøkken. Det er gulvvarme og det var noe usikkert om heltregulvet klarer varme over tid. Så tenkte vi at det vil være praktisk med fliser på kjøkkenet og da blir det kanskje rart å ha tregulv bare i stua (det er jo åpent mellom stue/kjøkken). Da fant vi ut at vi tar fliser overalt, enkelt og greit. Det skal være terskelløse dører slik at gulvet er sammenhengende i alle rom. På badet og vaskerommet blir det terskler og jeansblå fliser. Målet er en nøytral base i alle rom. Var litt usikker på om så mye fliser ville virke hardt og kaldt, men nå som flisene er her, er jeg kjempefornøyd. Sandfargen er lys, men varm og vi får myke opp med noen tepper.

    SvarSlett