Velkommen til denne bloggen som startet som en byggeblogg. Vi har nå flyttet inn i nybygd hus. Bloggen heter sommersted hele året fordi vi ønsker en sommerhusstemning. Her skal det bli som å bo på sommerstedet hele året. Legg gjerne igjen et spor.

torsdag 16. desember 2010

Kjøkkentegninger


Med tips fra Nr.14 har jeg nå klart å legge ut kjøkkentegninger. Ikke helt riktig med hensyn til farger og detaljer, men viser en L-formet løsning med øy og spiseplass. Døren til høyre er egentlig en dobbel verandadør. Døren til venstre skal være glassdør ut til hallen. Det er åpent ut til spisestue/stue (selv om tegningene her antyder et lukket rom). Kjøkkenløsning tegnet i IKEA program.

5 kommentarer:

 1. Det kommer til å bli superfint. God helg.

  SvarSlett
 2. Det ser veldig fint ut! Og nå ser det jammen ut til at huset begynner å ta skikkelig form!

  SvarSlett
 3. Ja dette blir nok bra ja!
  Artig tid dere går i møte.... God jul!

  SvarSlett
 4. Hei Anita.
  Jeg tenker som så;

  Om mulig ville jeg nok byttet plassering på kjøl/ frys med ovn/ skuffer.
  Så slipper man 'gå på' høyskap idet man kommer inn på kjøkkenet fra gangen, man får bedre kontakt med allrommet når man så kokkelerer, høyskapene blir mindre fremtredende fordi de står inntil vegg på 2 steder..
  Marianne

  SvarSlett
 5. Hullet er laget og kanalen er strukket til ventilasjonen så det blir utfordrende å bytte plassering på ovn/kjøl nå...

  Vi vil egentlig ikke ha kontakt med allrommet. kjøkkenet bør se "rolig" ut fra allrommet, således skjuler høyskapet hele rekken med skap og ting se den siste kjøkkentegningen.
  JE

  SvarSlett