Velkommen til denne bloggen som startet som en byggeblogg. Vi har nå flyttet inn i nybygd hus. Bloggen heter sommersted hele året fordi vi ønsker en sommerhusstemning. Her skal det bli som å bo på sommerstedet hele året. Legg gjerne igjen et spor.

onsdag 21. april 2010

Kort oppdatering

Vi venter i spenning på svar fra kommunen. Vegvesenet har gitt tillatelse til utvidet bruk av avkjørsel, og vi kan begynne å bygge vei inn til vår tomt. Graver prøver nå å finne billig fyllmasse vi kan bruke.

1 kommentar:

 1. Så spennende!! Ting fra kommunen pleier å ta litt tid her:( Håper dere slipper vente så lenge.. Skal stikke innom igjen å se hvordan det går med husbygingen deres:)
  Du spurte meg om jeg hadde noen mønster på barnetøffler.. Har egentlig ikke det, MEN jeg har brukt en voksen oppskrift og bare laget denn mindre.. Laget de i brunt ullgarn-tovet de og sydde på "manke-nese-munn" med gul tråd og "riste-øyne" så ble det et par løve tøffler!! hehe..de ble ganske søte om jeg skal si det selv..(ikke min ide-en vennine sin) Veldig populær hos lillegutt her!:)
  Tenkte lage et innlegg om de så får du se:)

  Lykke til videre:)
  Klem

  SvarSlett